Feladatunk a Projektcsoportnak segíteni a terület kiválasztásában, alternatívák felkutatása a bemutatott Zsámbék, Csillagerdő HRSZ 1713/2 terület mellé.


Koordinátor


...


Szigeti Ágnes

Todorovics Csilla

Molnár Katalin

Nagy László

Kompos Roland

Polgár Viktor

Stverteczky Zsolt


e-mail listánkterulet@eletkert.org


MunkacsoportjainkProjekt

Forrás és Kommunikáció

Tervező

Építő

 

                                                                                                  JÖVŐT ÉPÍTÜNK        KÉPEKBEN

Terület csoport

Június 16.

Első találkozónk alkalmával átbeszéltük a jelenlegi állapotokat, majd létrehoztunk egy közös térképet amit használni fog a csoport. Átnéztük a táblázatot, ahol különböző szempontok alapján összeírjuk a lehetséges területek paramétereit. 3-4 lehetséges területtel kiegészítettük a térképet és felosztottuk egymás közt az elkövetkezendő feladatokat. Következő lépésként 19-én az évzárón tartunk egy rövid konzultációt.

Június 24.

Találkoztunk Nagy Istvánnal a zsámbéki termelő szövetkezet vezetőjével, aki 3 lehetséges területet említett, amelyeket június 30-án Kovács Gáborral közösen megtekintünk, majd ajánlatkérőt nyújtunk be a szövetkezetnek.

Június 25.

Beszéltünk Kazi-bácsival aki elzárkózott a területei eladásával kapcsolatban.

Június 30.

Kovács Gáborral megtekintettük a három területet amelyeket a térképen megjelöltünk. A "vizimalom" területen a zsámbéki önkormányzat területe közvetlen szomszédságában, az elnök személyes tulajdonában is van egy kb. 2 ha terület, amelynek árával kapcsolatban is nyilatkozott, a táblázatban feltüntetjük. A napokban szándéknyilatkozatot nyújtunk be a három területre, melyre a zsámbéki TSZ árajánlatot készít számunkra.

Szeptember 4.

Megérkezett hivatalosan is a ZSTSZ válasza, ajánlata megkeresésünkre.

Szeptember 7.

Roland, Viktor, Laci és S. Zsolt átbeszéltük a felmérés eredményét, valamint a nyári történéseket. Kiegészítettük a kutatást kisebb méretű területekre is és újabb településekre. Elkezdünk foglalkozni az átminősítési kérdéskörrel is, és jövő hét szerdán egy komoly összegzést kezdünk összeállítani.